Jinbara patri lirik - The Lyric: Lirik Lagu Jinbara

Patri lirik jinbara Kasihnya Laila

Patri lirik jinbara Patri (Jinbara)

Malay Gitar Kord: Jinbara

Patri lirik jinbara Patri

Patri lirik jinbara Lyrics to

Patri lirik jinbara The Beginner:

Faizal R: Jinbara

Patri lirik jinbara Lirik dan

Patri lirik jinbara PATRI Chords

The Lyric: Lirik Lagu Jinbara

Patri lirik jinbara Lyrics to

Patri lirik jinbara Jinbara

Patri lirik jinbara Lirik Lagu

Patri(jinbara)

Pengorbanan jangan diluka Khianat janji hilang jasa Ku mencari hati mulia Aku sanjung pencinta bangsa Bila janji terlukis indah Usah lagi kau buru cinta Aku serahkan hati asmara ku Kini bebas hati bersatu.

  • .

  • Aku melihat pada wajah-wajah, Apakah ada daripada mereka yang akan menebusku, Akan ku disoal apa yang telah aku lakukan di dunia untuk menyelamatkan diri ini, Maka bagaimana akan ku jawab setelah aku mengabaikan urusan agamaku? Lagu ini dicipta dan ditulis liriknya oleh Anjang manakala kumpulan yang menyanyikannya ialah Jinbara.

Koleksi Lirik Lagu: Jangan Tunggu Lama

Adakah aku tak dengar apa yang telah diberitakan di dalam surah Qaff dan Yaasin? Em D Am Em Andai hati ini sang kecapi Am Em C B perasaan jadi talinya Em D Am Em engkau memetik jari jemari Am Em C B berlagu irama duka dan lara C D B- Em Andai tubuh ini boneka C D B- Em nalurinya benang sutera Am D G- C engkau dalang mengawalnya Am B Em ketimur keutara kemana jua Am D G- C aku hanya menuruti Am B Em mengikut apa saja hukuman Em D Am Em Andai diri ini taman tasik Am Em C B sang kirana pula jiwa raganya Em D Am Em engkau menjaring dengan senyuman Am Em C B dan mengurungkannya dari segala C D B- Em namun diri ini insani C D B- Em pasti ada kemahuannya Am D G- C Kerna aku terpanah arjuna Am B Em sedikitpun tidakku menyesali ooo Am D G- C aku rela ditawanan Am B Em aku rela terpatri cinta suci Am D G- C aku rela ditawanan Am B Em aku rela terpatri cinta suci.

  • Berikut merupakan lirik lagu Suci Dalam Debu dan makna di sebalik rangkap kata tersebut.

  • Tell the truth, are you my only one? Namun begitu, hamba Tuhan ini tidak langsung mempedulikan orang lain dan hanya menyatakan bahawa perbezaan antara dirinya dan hamba dunia akan terlihat suatu hari nanti.
2022 qa1.fuse.tv