Ramli sarip tersendiri - Berbuka puasa dan nikmati persembahan Ramli Sarip, 24 April ini

Sarip tersendiri ramli Ramli Sarip

Berbuka puasa dan nikmati persembahan Ramli Sarip, 24 April ini

Sarip tersendiri ramli Kelantan didik

Sarip tersendiri ramli Ramli Sarip

Sarip tersendiri ramli Rasa, yang

Letras xpdc hidup bersama letra canciones de xpdc hidup bersama letra

Sarip tersendiri ramli Berbuka puasa

Sarip tersendiri ramli Ramli Sarip

Sarip tersendiri ramli Letras xpdc

Letras xpdc hidup bersama letra canciones de xpdc hidup bersama letra

Sarip tersendiri ramli Berbuka puasa

Sarip tersendiri ramli Berbuka puasa

Sarip tersendiri ramli Chord Ramli

Rasa, yang terbaik daripada saya

Pelancaran gig IslamicTunes telah berlangsung di The Pearl Hotel pada 8 Disember lalu , yang akan lebih membuka platform IT dan terutama applikasi telefon mudah alih yang sekarang menguasai dunia hiburan , gig IslamicTunes memberikan dalam hiburan Islamik yang lebih berpusat dan hanya dihujung jari anda.

  • Di Singapura, Ramli sempat merakamkan lagu berjudul Kekasihku, Ayah dan Ibu, Ronggeng Rakyat, Cinta Di Sebalik Musim, Nyanyian Sejagat, Irama Kasih dan Orang Tua Bersidi Sakti.

  • Ia diterima positif oleh Mark Adam , yang mana sebenarnya adalah saudara baru , bagi Mark Adam lagu tersebut terlalu dekat dengan hatinya , yang mana menceritakan permulaan beliau kepada Islam TV AlHijrah memperkukuhkan kedudukan stesennya sebagai agen penyebar dakwah di platform penyiaran dengan membawakan sebuah program pertandingan nyanyian berkonsepkan realiti TV berjudul Hijrahkan Laguku.

Video

Sembilan tahun tanpa album baharu, beliau memperkemaskan karyanya menerusi album ini untuk dijadikan koleksi dan khazanah berharga peminat pada masa akan datang.

  • Lebih menarik lagi tiket konsert pada 5 Jun telah habis dijual manakala tiket konsert pada 4 Jun masib boleh dibeli Konsert anjuran Mewah Event Management MEM ini juga adalah konsert solo Hattan terbesar dalam kerjaya nyanyiannya sejak 1987.

  • Semoga segala urusan dipermudahkan Allah SWT, insyaaAllah, jika diizin Allah SWT kita akan dapat bersiaran secara live hari ini bersama Dato Nash.
2022 qa1.fuse.tv