Perhimpunan di dataran merdeka - Polis siasat penganjur, peserta perhimpunan #Lawan — qa1.fuse.tv

Merdeka dataran perhimpunan di qa1.fuse.tv: 206

Peserta Perhimpunan Di Dataran Merdeka Bawa 'Mayat'

Merdeka dataran perhimpunan di Peserta Perhimpunan

Merdeka dataran perhimpunan di Perhimpunan Dataran

Merdeka dataran perhimpunan di Bajet Penjawat

Merdeka dataran perhimpunan di Tiada perhimpunan

DEBAT : KJ v Ambiga & Rafizi Ramli

Merdeka dataran perhimpunan di Perhimpunan di

Peserta Perhimpunan Menunjukkan ‘Jari Tengah’, Dan Melakukan Kekec0han, Ini Tndakan Yg Akan Diambil Terhadap Peserta Dem0nstrasi Yg L4nggar SOP

Merdeka dataran perhimpunan di Himpunan di

Peserta Perhimpunan Menunjukkan ‘Jari Tengah’, Dan Melakukan Kekec0han, Ini Tndakan Yg Akan Diambil Terhadap Peserta Dem0nstrasi Yg L4nggar SOP

Merdeka dataran perhimpunan di Polis akan

Merdeka dataran perhimpunan di DEBAT :

Merdeka dataran perhimpunan di Perhimpunan di

Hanya 64 MP hadir berhimpun di Dataran Merdeka, mana majoriti 107 yang didakwa?

Menurut Hamzah, ketika tempoh pandemik Covid-19, sepatutnya rakyat sedar terhadap bahaya penularan wabak Covid-19 terutamanya varian Delta yang mudah merebak dengan cepat melalui udara.

  • Sementara itu, Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Azmi Abu Kassim serta Ketua Polis Daerah Dang Wangi Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah turut dilihat berada di lokasi perarakan.

  • Beliau berkata demikian semasa menjawab soalan wartawan mengenai dakwaan netizen di laman sosial bahawa terdapat petugas kesihatan yang menegah wanita mengandung menerima vaksin ketika mereka hadir ke klinik bagi pemeriksaan kesihatan ibu dan anak.

Perhimpunan di Dataran Merdeka: Belum ada kes Covid

Terdahulu, Hamzah menyerahkan cek Tabung Amanah Perwira dan Pertahanan Negara berjumlah RM26,000 kepada Ida Marsita Harun, 45, iaitu balu kepada Allahyarham Sarjan Mohamad Nasrul Othman,47, yang bertugas di penjara Alor Setar yang meninggal dunia pada 28 september tahun lalu akibat Covid-19.

  • Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah berkata, pihaknya akan mengambil tndakan susulan terhadap pihak terbabit.

  • Baru Bian — Selangau 2.
2022 qa1.fuse.tv